peiamariusconstantin
232 poze   10860 vizite

porumbei in expo FCPR 2013

PEIA MARIUS - Bucuresti
Tel.: 0761.012.721

22713-2011-RO-M-Ab

LOC 44 NATIONAL As SPEED Maturi
LOC 11 in EXPO F.C.P.R. , Targu Mures , 2013 !

14 clasari din 15 angajari in 2013 !!!

PEIA MARIUS - Bucuresti
Tel.: 0761.012.721

SINTEZA 2013 GyoSport

Viteza Maturi

LOC 4 – 22713-2011-M

DemiFond Maturi

LOC 11 – 22713-2011-M

As Maturi

LOC 3- 22713-2011-M


Super As Maturi 14-15 etape

LOC 3 – 22713-2011-M

Viteza Palmares Maturi

LOC 2 – 22713-2011-M

DemiFond Palmares Maturi

LOC 9 – 22713-2011-M

As Palmares Maturi

LOC 5 – 22713-2011-M

Super As Palmares Maturi

LOC 3- 22713-2011-M

LOC 9 - 22742-2011-M

General Tineret

LOC 10 – 961842-2012-M

CRESCATOR

LOC 10 –Viteza Crescatori

LOC 10 – DemiFond Crescatori

LOC 5 – Viteza Palmares Crescatori

LOC 3 – DemiFond Palmares Crescatori
Pagini: 1 2
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
22713-2011-M
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
peia marius valentin
Pagini: 1 2


Comentarii album • 1
crescatoriaCONSTANTINGEORGIANNINI 28 decembrie 2013  
Felicitarile mele!sanatate multă tatălui tau
  Raportează
Către: peiamariusconstantin

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.